У Краматорську приєднались до флешмобу на підтримку ветеранів війни

До флешмобу віджимань #22pushupChallenge у Краматорську приєдналися військовослужбовці Збройних Сил, управління Міністерства внутрішніх справ, Державної прикордонної служби та представники Національної поліції 

Про це передає Depo.ua з посиланням на прес-службу Штабу АТО.

Як розповів по завершенню заходу офіцер штабу Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей полковник В'ячеслав Раєвський, головна мета флешмобу полягає в тому, аби в такий спосіб привернути увагу суспільства до проблем учасників бойових дій.

"Всі ми маємо усвідомлювати, що із району проведення АТО додому повертається зовсім інша людина, душа якої опалена подихом війни. Таких людей не можна кидати напризволяще. Про них треба дбати та необхідно допомагати пройти цей складний посттравматичний період. Сьогодні це, як ніколи, актуально для українських воїнів, які вже близько трьох років зі зброєю в руках виконують свій обов'язок із захисту територіальної цілісності нашої країни. Проведенням цього заходу ми висловлюємо їм підтримку", - наголосив офіцер.

Довідка: Флешмоб #22pushupChallenge запустили у 2016 році в США. Він присвячений проблемі самогубств серед солдатів, які повернулися з війни. Суть флешмобу в тому, щоб 22 дні віджиматися від підлоги по 22 рази і передавати естафету далі. Число 22 символізує кількість ветеранів армії США, які у 2014 році скоїли самогубство в один день. До флешмобу вже приєдналися чимало відомих діячів по всьому світу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme