UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стали відомі деталі розмови Трампа і Меркель

Під час телефонної розмови президент США Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорили діяльність НАТО, ситуацію на Близькому Сході, а також конфлікт на Донбасі

Про це повідомив прес-секретар уряду Німеччини Штеффен Зайберт на сторінці у Twitter, передає Depo.ua.

"Розглядалося широке коло питань, в тому числі НАТО, ситуація на Близькому Сході і в Північній Африці, відносини з Росією і конфлікт на Сході України. Обидві сторони підтвердили важливість тісного німецько-американського співробітництва у сфері безпеки і процвітання своїх країн", - повідомив Зайберт.

Також лідери двох країн заявили, що НАТО має протистояти викликам 21-го століття і що спільна оборона потребує адекватних інвестицій у військові можливості, також справедливого внеску союзників.

Трамп прийняв запрошення канцлера Німеччини взяти участь в саміті G20 у Гамбурзі, який запланований на липень нинішнього року. Президент США також висловив побажання про зустріч з Меркель найближчим часом у Вашингтоні.

Нагадаємо, 28 січня президент США Дональд Трамп та канцлер Німеччини Ангела Меркель вперше провели телефонні переговори.

Також напередодні Трамп провів розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, у рамках якої, в тому числі, обговорили ситуацію в України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme