UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Одещині браконьєри підпалили очерет в нацпарку, щоб вбивати тварин, які рятувалися від вогню

28 січня співробітники національного парку "Тузловські лимани" виявили сильну пожежу в очеретяних плавнях лиману Карачаус

На Одещині браконьєри підпалили очерет в…

Як передає Depo.Одеса, про пожежу та браконьєрів, які її влаштували у національному парку "Тузловські лимани" повідомив на своїй сторінці в "Фейсбуці" директор НПП Іван Русєв.

Так 28 січня горіли очеретяні зарості лиману Карачаус на території Національного парку "Тузловські лимани". Помітив пожежу співробітник нацпарку Руслан Лупашко, який виїхав на місце події на своєму особистому мопеді. Він виявив там не тільки вогонь, дим і попелище, а й шістьох озброєних браконьєрів. Вони чекали на звірів та птахів, які рятувалися від вогню.

"Юний інспектор-самий молодий співробітник НПП "Тузловські лимани" сідає на свій мопед і оперативно їде до заграви. А там, нахабні мужі, які під'їхали на трьох тачках з расчехленними рушницями, стоять быля масиву підпаленого ними ж очерету. Стоять в очікуванні, коли з палаючого пекла вискочать звірі, щоб їх розстріляти. Очолює групу браконьєрів голова Желтоярского сільського охотколлектіва Сапко Олександр. Браконьєрів шестеро, серед яких і малолітній хлопчина з рушницею, а Руслан один беззбройний", - написав Русєв.

На попередження співробітника національного парку браконьєри не реагували, та показати "дозвіл" від голови Татарбунарського товариства мисливців, колишнього начальника міліції, який і сам у минулому році попався на браконьєрстві в НПП "Тузловські лимани".

Після прибуття співробітників поліції браконьєри просто ретирувалися, а поліція поїхала "їхніми слідами".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme