На Харківщині стався вибух у багатоповерхівці: є постраждалі

Внаслідок вибуху п'ятеро постраждалих знаходяться у важкому стані в реанімації

На Харківщині стався вибух у багатоповер…

Як повідомили Depo.Харків у ГУ ДСНС України в Харківській області, вчора, 28 січня о 14:15 на номер "101" надійшла інформація про вибух у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку з послідуючім горінням у селі Слобожанське Зміївського району.

За відомостями рятувальників, горіла квартира на 5 поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на площі 40 кв. м. Пожежа сталася внаслідок вибуху балону від установки, що проводить ремонт (монтаж натяжної стелі). Внаслідок вибуху в квартирі вибито вікна та вхідні двері квартири навпроти та на 4 поверсі. Також вибито вікна під'їзду з 3 по 5 поверхи. Руйнувань конструкцій не було.

Постраждала жінка 1993 року народження. – невістка власниці квартири, яку викинуло вибуховою хвилею з балкону 5 поверху. З опіками тіла та політравмами її було госпіталізовано до Зміївської лікарні. Також на місці події постраждало ще 4 особи: чоловік власниці квартири 1973 року народження, син власниці квартири 1993 року народження, та 2 працівники, які проводили ремонтні роботи (чоловіки 1965 та 1993 року народження). Їх також зі значними опіками тіла було госпіталізовано до районної лікарні.

О 14:45 пожежу локалізували, о 15:40 повністю ліквідовали. Постраждалу жінку з опіками 50% тіла 2-3 ступеню, верхніх та нижніх кінцівок, з різаними ранами правої гомілки, закритим переломом носу госпіталізували до опікового відділення лікарні швидкої допомоги міста Харкова. Інші постраждалі знаходяться у реанімаційному відділенні Зміївської лікарні у край важкому стані.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme