Москаль переконаний, що "земельний" скандал в Ужгородській міськраді - пшик

Очільник Закарпаття прокоментував корупційний скандал в Ужгородській міськраді

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на офіціний сайт Геннадія Москаля, губернатор Закарпаття переконаний, що з гучної справи в суді вийде пшик, або вона взагалі не дійде до суду.

"Хабар чи корупційне діяння не можуть будуватися на якихось здогадках. Завтра хтось із таким же успіхом може сказати, що хотів дати мені "на лапу" поїзд Хюндай. Усі, хто вчився на правоохоронців не за гроші, а щоб отримати знання, розуміють – кишенькові крадіжки й хабарі ловляться тільки за руку, тобто на гарячому. А не так, як у цьому випадку. Повірте мені, що з цієї "гучної справи" в суді вийде або пшик, або вона взагалі не дійде до суду. Накричали на всю Україну, ввели в оману генпрокурора, а на виході нічого.

Як тільки повернуся на Закарпаття з відрядження, то знайду кілька годин і прочитаю правоохоронцям лекцію, як треба проводити такі спецоперації. А не влаштовувати фейсбучні й телевізійні шоу на всю Україну!", - прокоментував Москаль.

Нагадаємо, корупційну схему, до якої, як стверджують правоохоронці, причетний Іштван Цап, розкрили в середу, 25 січня співробітники СБУ та прокуратури.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme