UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські баскетболісти "вирвали" перемогу у Запоріжжя

Спочатку судді зарахували результативне добивання Кушнірова, але потім з'ясувалося, що у потрібний момент раніше зметнулася рука Швеця

Миколаївські баскетболісти "вирвали" пер…

У п'ятницю, 27 січня, баскетболісти БК "Запоріжжя-ZOG" у Миколаєві в матчі регулярного чемпіонату серед клубів Суперліги Парі-Матч програли МБК "Миколаїв" з рахунком 67:68. Інформація про це розміщена на сайті клубу, повідомляє Depo.Миколаїв.

Половину першого періоду команди лідирували по черзі. У гостей в ударі були Буренко та Шкарпеток, за господарів майданчика відповіли Мусієнко, Іванов, Онуфрієв і Швець – 9:7. Але за кілька наступних хвилин запорожці видали вражаючий ривок 0:11. Тільки Іванов було поповнив командний актив на 5 пунктів, як суперник практично відновив свою перевагу – 14:22.

У другому періоді події розвивалися ще більш гнітюче для миколаївців. Хохоник, Мусієнко, Горбатюк, Іванов і Тонченко забивали тільки з лінії штрафних, та й то кілька спроб змазали. А запорізький "марш" тривав – 20:4. Лише в кінцівці Онуфриеву вдався кидок з гри, а продовжив почин капітана команди Тонченко – 27:41.

Відразу після великої перерви Буренко потрапляє дальній. Галенко, Онуфрієв і Кушніров пригальмували наступ гостей. Ті вперше, мабуть, занервували. Наш центровий результативно завершує ще дві атаки. На жаль, миколаївці двічі втратили м'яч у наступних володіннях, а Шкарпеток приніс гостям 5 пунктів у двох спробах. Кушніров відзначився ще раз. Та тільки розрив у рахунку перед завершальним періодом перспективніше виглядав з лавочки суперників – 41:51.

Втім, вже на третій хвилині після відновлення гри запорожці потребувати тайм-ауту: три результативні кидки Швеця і пара штрафних від Онуфрієва позначили повернення миколаївців в боротьбу за перемогу – 49:53.

Мусієнко проривається на щит і забиває з фолом. Гості відповідають з середньої дистанції. Онуфріїв зміг у важкій позиції послати м'яч точно в дальній кошик – 55:55!!

Овдєєнко не здригнувся в критичній ситуації – трійка. Галенко відповів – 58:58. На випад Конате штрафні точно виконує Швець. А ось черговий дальній м'яч від Буренко лише двома пунктами компенсує Іванов.

Нерви розгулялися не на жарт у баскетболістів обох команд. Але штрафні б'ють точно (у нас – знову Іванов). А ось після конфліктної ситуації на останніх секундах основного часу Конате маже обидві свої спроби. Буренко точним. Іванов – теж.

За рахунку 66:67 у миколаївців залишилося трохи більше шести секунд на атаку. Тонченко зі своєї половини майданчика проривається під щит суперників, перекидає м'яч через височенний блок – дужка. Але його партнери якраз пролітали над кільцем "Запоріжжя". Спочатку судді зарахували результативне добивання Кушнірова. Але потім з'ясувалося, що в потрібному місці у потрібний момент раніше зметнулася рука Швеця. Так принципово інше: миколаївці вирвали перемогу – 68:67.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme