UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські військові закликають вступати на контракт

Десантники  розповіли бажающим про умови проходження служби та наявність актуальних вакансій 

Миколаївські військові закликають вступа…

26 січня Миколаївська обласна служба зайнятості разом з Миколаївським обласним військкоматом та представниками військових частин, дислокованих у Миколаєві, провела ярмарку вакансій для тимчасово незайнятих громадян та тих осіб, які зацікавлені у проходженні військової служби за контрактом. Про це Depo.Миколаїв повідомили в 79 десантно штурмовій бригаді Миколаєва.

Миколаївські десантники представили інформаційний куточок, подали рекламний відеоролик до трансляції,підготували необхідний наочний та роздатковий матеріал. На місці працювали офіцери та інформували тих, хто бажає вступити на контракт, розповіли про умови проходження служби у бригаді, інформували про наявність актуальних вакансій військових спеціальностей та про гарантії соціального захисту військовослужбовців.

Наразі бажаними фахівцями до зарахування на контракт є механіки-водії машин, навідники-оператори, артилеристи, снайпери та медпрацівники.

На сьогодні заробітна плата військовослужбовця за контрактом починається від 7000 гривень, що є досить конкурентним показником для сфери зайнятості Миколаєва. Крім того, військовослужбовці-контрактники мають безкоштовне харчове забезпечення у робочі дні, мають право на безоплатну медичну допомогу, навчання, відпочинок, додаткові гарантії в забезпеченні житлом та інші пільги.

Протягом минулого року обласним та районними центрами зайнятості були направлені до військкоматів області більше 12 тисяч шукачів роботи,які виявили бажання проходити військову службу за контрактом. З них 269 осіб уклали контракти на проходження військової служби.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme