UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики гатять артилерією по Попасній

терористи "ДНР" застосовують важке озброєння не лише в районі Авдіївки, а й у напрямку Попасної, проте ЗСУ залишаються на своїх позиціях

Про це повідомляється на сторінці волонтерського проекту "Повернись живим" у Facebook, передає Depo.ua

"Крім Авдіївки, в даний момент не вщухає важке озброєння і в районі Попасної. Противник "крив" з мінометів калібру 120 мм, і випустив півкасети "Граду" (реактивної системи залпового вогню) в бік наших позицій. Внаслідок активних атак ворога, раніше наші солдати були змушені зайняти нові і більш вигідні позиції для оборони, і просунулися вперед на 4 км в районі Троїцького. Піхота бойовиків оголосила повну бойову готовність", - говориться у повідомленні.

Як зазаначається у повідомленні, бійці ЗСУ не бачать підстав для паніки

"І того, на даний момент спалаху і шум від роботи арти видно і чутно на відстані. Снаряди лягають густо. Перерви між розривами 3-5 сек.Ніч як видно буде напруженою, хоча наші військові кажуть, що за їхніми мірками все в порядку: "Тримаємо оборону, Для паніки підстав немає", - повідомляють у проекті.

Нагадаємо, сьогодні четверо українських військовослужбовців загинули, п'ятеро дістали поранення в бою біля Авдіївської промзони.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme