UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізька легкоатлетка оформила золотий хет-трік на чемпіонаті України

У Запоріжжі завершився командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні

Повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Федерацію легкої атлетики України.

Нагороди національної першості з легкої атлетики у Запоріжжі розіграли майже чотириста спортсменів із 25 регіонів країни. Нашу область представили 36 легкоатлетів. Цікаво, що попри домашній статус змагань, наш регіон мав не найширше представництво. Найбільше атлетів прибуло з Дніпропетровщини – аж 76.

Головною героїнею другого змагального дня стала запоріжанка Анастасія Ткачук. До золота з бігу на 1500 м, що виборола у перший день стартів, легкоатлетка додала ще два чемпіонства – виграла дистанцію 800 м, фінішувавши за 2.04,97, а потім тріумфувала в естафеті 200+400+600+800 метрів разом із запоріжанками Ольгою Борисенко, Анастасією Бризгіною та Наталією Дерев'янко. Причому, у цьому забігу саме Анастасія принесла перемогу команді. Отримавши паличку останньою, Ткачук змогла обігнати суперниць, відігравши відставання близько 50 м, і фінішувати першою із загальним часом 5 хвилин 6,11 секунди.

Також чемпіонкою України на дистанції на 400 м стала Анастасія Бризгіна, фінішувавши за 55.54 сек. "Золото" у бігу 60 м здобув запоріжець Роман Кравцов з результатом 6.79 с. У жіночий 60-метрівці третьою фінішувала Ольга Борисенко.

Цей здобуток приніс нашій збірній сьоме командне місце. Виграли запорізькі старти кияни, друге місце мають легкоатлети Львівської області, а третє – у вінничан.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme