В Кременчуці у вуличній бійці зарізали чоловіка

Причиною події стала банальна неприязнь між двома компаніями відпочиваючих, яка зав'язалась біля одного з магазинів

В Кременчуці у вуличній бійці зарізали ч…

27 січня о 21:00 на лінію кол-центру "102" надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до лікарні з ножовими пораненнями 28-річного мешканця Кременчука, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Полтавській області.

Медики повідомили, що госпіталізували чоловіка від одного із під'їздів багатоповерхівки, який розташований у мікрорайоні Молодіжний. Попередній діагноз потерпілого: проникаюче ножове поранення в область грудної клітини та правого стегна, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група та оперативники Кременчуцького відділу поліції. Правоохоронці встановили всі обставини злочину та затримали винуватця. Ним виявився 17-річний місцевий студент.

Керівник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар повідомив, що причиною події стала банальна неприязнь між двома компаніями відпочиваючих, яка зав'язалась біля одного з магазинів та в подальшому перейшла до під'їзду багатоповерхівки.

Словесна перепалка між чотирма чоловіками переросла в бійку. Затриманий дістав ножа, вдарив ним потерпілого та зник з місця пригоди. Встановити обставини події та її учасників правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження.

Всі учасники конфлікту встановлені та дають свідчення слідчим Кременчуцького відділу поліції. Речові докази вилучені.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 121 частиною 1 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme