У Петербурзі поліція штурмом взяла музей "Новоросії"

У суботу близько четвертої ранку співробітники правоохоронних органів приїхали до музею "Новоросії", розташованому в Петербурзі на вулиці Декабристів, і зажадали відкрити двері

Згідно з наявною у поліції інформацією, в даному приміщенні знаходилася група осіб, озброєних травматичною зброєю, передає depo.ua з посиланням на Life.

Про це в поліцію заявили троє молодих людей, що вступили раніше до конфлікт з одним з охоронців музею.

Співробітники охорони музею не підкорилися вимогам поліцейських відкрити двері, тому що не повірили, що вони дійсно є стражами правопорядку. Поява озброєних людей у ​​своїх дверей вони, зв'язали з триваючими близько року спробами відібрати у музея приміщення.

Коли спецоперація була закінчена, на місце приїхав керівник музею "Новоросії" Герман Владимиров. Він прокоментував подію, пояснивши, що мало місце непорозуміння: охоронці прийняли поліцейських за нальотчиків, а самі поліцейські були не в курсі, що за цією адресою знаходиться музей.

Як з'ясувалося, вночі біля музею дійсно сталася сутичка між одним із співробітників охорони і групою молодих людей. Чоловік вийшов в магазин, на вулиці до нього підійшли троє і, за його словами, почали з'ясовувати стосунки. З конфліктної ситуації охоронець вийшов, застосувавши травматичну зброю. При цьому, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Після цього молоді люди і звернулися в поліцію, не підозрюючи, що їх опонент є співробітником охорони і на зброю має дозвіл. Одне нерозуміння спричинило за собою інше, результатом чого стало прибуття на місце кількох нарядів поліції, розпорошення сльозогінного газу і затримання охоронців музею.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme