UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Росія в обхід України запустить до 240 поїздів на добу

Пропускна здатність двоколійної електрифікованої залізниці в обхід території України на ділянці Журавка-Міллерово після її введення в експлуатацію складе до 240 пасажирських і вантажних поїздів на добу в двох напрямках

Про це повідомив віце-президент ВАТ "РЖД" Олег Тоні, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Інтерфакс".

"Пропускна здатність цієї ділянки після завершення будівництва буде відповідати графіку. Тільки в літній період пасажирських поїздів йтиме 62 у кожну сторону, і стільки ж товарняків", - сказав він журналістам 28 січня.

За словами віце-президента РЖД, нині у зведенні залізничної гілки беруть участь 2,5 тис. цивільних будівельників і 1,5 тис. одиниць техніки.

Тоні повідомив, що, згідно з затвердженим графіком виконання робіт, РЖД взяла на себе жорсткі зобов'язання з постачання будівництва піском, шпалами і щебенем. "Можу вас запевнити, що всі зобов'язання будуть виконані", - заявив він.

Відповідаючи на питання, чи не шкодить будівництву дороги сніжна і холодна зима, віце-президент РЖД сказав: "Чи не шкодить, навпаки, морози зараз потрібні більше, ніж відлига. Чим більше підморозить, тим швидше і з вогником будемо ми працювати".

Тоні разом із заступником міністра оборони Дмитром Булгаковим в суботу перебуває з робочою поїздкою у Воронезькій області для контролю за ходом будівництва залізниці в обхід України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme