UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Підозрюваний у хабарництві заступник мера Ужгорода каже, що хабар уже вимагають від нього

Посадовець пообіцяв найближчі декілька днів-тижнів тішити товариство всілякими цікавинками

Перший заступник мера Ужгорода Іштван Цап, якого підозрюють у корупційній схемі виділення землі в Ужгороді, повідомив у Фейсбук про свої останні "пригоди", пише Depo.Закарпаття.

"Щойно на проспекті Свободи підійшов до мене чоловік і з таємничим голосом запропонував посприяти уникнути опублікування ряду відео за моєі участі, де я веду якісь компрометуючі розмови. Ціна послуги - 000. Я попросив "добродія" скинути іх мені в приват і пообіцяв розрахуватися", - написав Цап.

Посадовець переконаний, що вже ні для кого не є секретом справжня мета сторіі, сценарій якоі можна коротко сформулювати "наіхати-залякати-ізолювати-розвести на гроші".

"Так от, шановні - я ЗНАЮ, що ви мене "пишете" цілодобово. І я дійсно говорю з УСІМА про ВСЕ, що може допомогти мені виявити і зрозуміти механізм реалізаціі можливих корупційних схем в міській раді. Інакше можете роками з важливим виглядом сидіти у своєму кріслі, у той час як за стінкою або ж поверхом нижче або вище робитимуться темні справи. Не помилюся, якщо висловлю припущення - від багатьох подібних розмов-пропозицій у пересічного громадянина волоси стали б дибки", зауважив Цап.

Нагадаємо, корупційну схему, до якої, як стверджують правоохоронці, причетний Іштван Цап, розкрили в середу, 25 січня співробітники СБУ та прокуратури. До слова, Іштван Цап прийшов на допит у прокуратуру. Остання клопотатиме про відсторонення Цапа від виконання службових обов'язків.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme