"Овідіопольський головоріз" повісився в одеському СІЗО

Дмитро Погорєлов повісився сьогодні вранці в своїй камері

"Овідіопольський головоріз" повісився в…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Думская", овідіополець Дмитро Погорєлов, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та її дворічної доньки, спробі масового вбивства в Одесі і двох підпалах, звів рахунки з життям у слідчому ізоляторі.

Погорєлов повісився сьогодні вранці в своїй камері.

Нагадаємо, трагедія сталася вдень 29 грудня на вулиці Ватутіна в Овідіополі. У ДСНС надійшла інформація про займання в приватному будинку. Прибувши на місце, пожежники виявили в одній кімнаті обгорілий труп Ольги Журавльової, в іншій - тіло її дворічної доньки Марії. Нещасні були обезголовлені. Після вбивства злочинець підпалив тіла, сів за кермо вантажівки "МАN", яка належить чоловікові Ольги та поїхав у бік Одеси.

Погорєлова затримали 30 грудня в лісосмузі під Овідіополем. На допиті він заявив, що скоїв злочин з помсти, а також хотів залякати всю Одесу.

Дмитро довгий час працював у Журавльова - возив на вантажівці пісок і щебінь. Він звільнився рік тому, причому зі скандалом.

Нагадаємо, що у грудні минулого року на Одещині було вбито родичку податківця та її малу доньку. Вбивця мешканки Овідіополя та її дворічної доньки, покинувши місце кривавого злочину, планував здійснити наїзд у велику юрбу людей в Одесі.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme