На Росії кинули всі сили Міноборони на будівництво залізниці в обхід України


До угруповання залізничних військ, що беруть участь в роботах на будівництво залізниці між Воронезькою та Ростовською областями в обхід України, включений третій за рахунком шляховий батальйон Південного військового округу, всього там вже працює 1300 людей

Про це повідомив заступник міністра оборони Росії Дмитро Булгаков, повідомляє Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

"Зараз середньодобові темпи робіт залізничних військ складають 1200 метрів укладання рейкошпальної решітки", - сказав заступник міністра.

Зараз, за ​​його словами, в будівництві залізничної гілки задіяні п'ять батальйонів механізації окремих залізничних бригад Західного, Центрального і Південного військових округів, ще три окремих колійних батальйону ЮВО, а також понад 500 одиниць автомобільної, спеціальної та інженерної техніки.

Заступник голови військового відомства зазначив, що зимові умови є найбільш сприятливими для ведення робіт. "Як тільки почнеться весняне бездоріжжя, темпи робіт можуть знизитися. Тому сьогодні на засіданні штабу будівництва ми уточнили графік робіт, виходячи з прогнозу погоди", - сказав Булгаков.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв 21 вересня 2015 року підписав розпорядження про будівництво ділянки залізниці Журавка - Міллерово між Воронезької та Ростовською областями в обхід території України. Будівництво залізничного полотна для поїздів, що прямують з центральних районів країни в південні, почалося в 2015 році. Планувалося, що роботи завершать до 2017 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme