UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії батько і дочка померли від отруєння метиловим спиртом

У Тульській області порушено кримінальну справу за фактом смерті двох жителів Ленінського району від отруєння метиловим спиртом

За версією слідства, 53-річний чоловік і його 28-річна дочка у себе вдома в селищі Ленінський випили спиртовмісну рідину, яка була придбана ними з рук. Незабаром обидва відчули себе погано і були госпіталізовані в лікарню, де, незважаючи на надану медичну допомогу, померли, передає Depo.ua з посиланням на myslo.

"Під час проведення експертизи встановлено, що спиртовмісна рідина, яку спожили загиблі, була метиловим спиртом, - повідомляє прес-служба СУ СК РФ по Тульській області.

В даний час проводяться слідчі дії, спрямовані на з'ясування всіх обставин події. Особистість продавця поки не встановлена.

Під час огляду місця події в приватному будинку слідчими вилучено кілька порожніх пляшок без етикеток. Призначена судово-медична та хімічна експертизи.

Кримінальна справа розслідується за ч. 3 ст. 238 КК РФ - виробництво, зберігання або перевезення з метою збуту або збут товарів і продукції, що не відповідають вимогам безпеки життя або здоров'я споживачів, що спричинили смерть двох і більше осіб.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme