На Холодній Горі закрили підпільний алко-маркет

Харківські патрульні спільно із громадянами продовжують виявляти торгові точки нелегального збуту алкоголю та тютюнових виробів

На Холодній Горі закрили підпільний алко…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, вчора, 27 січня, близько 18:20 надійшла інформація від оператора "102" про те, що за адресою вулиця Добролюбова, 18 продають нелегальний алкоголь.

Прибувши за викликом, патрульні виявили заявника, який повідомив про факт незаконної торгівлі. Також громадянин надав патрульним відео, на якому, за словами чоловіка, зафіксовано передачу грошей за нелегальний товар.

Патрульні звернулися до реалізатора кіоску та попросили пред'явити документи, які сертифікують товар та дозвіл на продаж алкоголю і тютюнових виробів. Однак належних документів у жінки не виявилося, а продукція не мала акцизного маркування.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Спільними діями поліцейські конфіскували нелегальний товар, а саме - алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби. У подальшому справою займатиметься слідчо-оперативна група.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme