UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївці мають шанс завадити будівництву кладовища між Широкою Балкою і Кульбакіним

Городяни повинні вибрати один із чотирьох представлених варіантів забудови та обгрунтувати свій вибір

Миколаївці мають шанс завадити будівницт…

У миколаївців ще є шанс висловити свою думку стосовно будівництва кладовища у Широкій Балці та Кульбакіно. Визначити, під що віддадуть територію, городяни можуть на громадському слуханні, інформація про яке розміщена на сайті міськради, повідомляє Depo.Миколаїв.

Наразі вже стартував початок процедури громадських слухань проекту містобудівної документації: "Детальний план території мікрорайону "Богоявленський" у Корабельному районі м. Миколаєва". Замовником проекту виступає Управління містобудування та архітектури міськради, а виконавцем ТОВ "Проектно-вишукувальний інститут "Миколаївагропроект".

Зацікавленим жителям пропонують на розгляд чотири варіанти: створення рекреаційної зони (зелені насадження, спортивні споруди і т.д.), садибна забудова, промислова зона та кладовище, де в санітарній зоні 300 м між житлом і кладовищем розмістяться об'єкти промисловості IV та V класів шкідливості, тобто об'єкти без особливих викидів, що можуть бути розміщені за зоною 100.

В об'яві також детально описуються всі варіанти забудови території. Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 20 лютого цього року.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по-батькові, місця проживання та особистим підписом. Крім того кожному учаснику необхідно обґрунтувати свою думку з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції потрібно надавати до Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради: 54001, м.Миколаїв, вул. Адміральська, 20, каб. №265 (тел. 37-02-71) і на електронну адресу: arc_nikolaev@ukr.net".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme