Львівський перевізник заявив про погрози

Конфлікт стався у кабінеті підлеглого Садового

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка заявив про прямі погрози, які на нього чиняться. Про це йдеться у повідомленні Асоціації, пише Depo.Львів.

"Громадські активісти чи бойовики? В кабінеті начальника міського управління транспорту і зв'язку виник скандал із представниками ГО "Розвиток громади". Взагалі на зустрічі ішлося про те, що через зміну структури управління обиратимуть і нову громадську раду при цьому органі. Невідомо чому на цьому зібранні опинилися й представники "Розвитку громади", - йдеться у повідомленні.

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка мав намір подякувати представникам громадських організацій за співпрацю.

"Відтак із невідь-яких міркувань один із панів, які представляли ГО "Розвиток громади", заявив до очільника Асоціації (цитуємо дослівно): "Я тебе в асфальт закатаю". Звичайно, перевізники не бояться людей, які в недалекому минулому, мабуть, займалися далеко не гуманітарною діяльністю. Однак вважаємо за потрібне звернути увагу громадськості на спосіб роботи таких "громадських" у подвійних лапках активістів. Іван Велійка заяву одного із представників ГО "Розвиток громади" розцінює як пряму погрозу. І звертає на це увагу правоохоронних органів", - йдеться у повідомленні.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme