UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янецький "Журавлик" тиждень гастролював в Іспанії

Хорова капела виступала на Різдвяних фестивалях і концертах в іспанських містах

Кам'янецький "Журавлик" тиждень гас…

На запрошення мерії іспанського міста Бургос, асоціації "Культура сучасного світу" та за погодженням з Мінкультури України з творчою місією перебувала в Бургосі народна дитячо-юнацька хорова капела "Журавлик", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт управління культури облдержадміністрації.

Різдвяні фестивалі, концерти спрямовані на виховання дітей та молоді у християнському дусі, популяризацію кращих зразків хорової духовної та світської музики країн Європи. "Журавлик" підготував дві концертні програми із 35 творів. Одна програма - духовна музика, друга - світська. А ще - компакт-диск, у який ввійшли 25 колядок та щедрівок українською, польською, німецькою, англійською мовами.

Головною "фішкою" капели став знаменитий на весь світ "Щедрик" Миколи Леонтовича. Дорога до Іспанії пролягала через Польщу, Німеччину,Францію – з екскурсіями.

Юні хористки з древнього Кам'янця-Подільського демонстрували свою майстерність перед жителями, туристами іспанських міст Бургос, Прадолуенго (провінція Бургос), Куельяр (провінція Сеговія), Аревало (провінція Авіла).

За 7 днів "Журавлик" дав 18 концертів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme