UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ефект Хризаліди: Вінницька мисткиня зачарувала парижан витинанками

Дарія Альошкіна представила три великих паперових панно, де були зображені три жінки у трьох станах: жінка в коконі, яка спить, жінка, яка розкривається, і жінка, яка перетворюється на метелика

Ефект Хризаліди: Вінницька мисткиня зача…

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "5 канал", днями у Парижі в Українському культурному центрі відкрилась виставка, авторами якої стали вісім відомих художниць та дизайнерів, які працюють у різних напрямах мистецтва – живопис, фешн, фотоарт, дизайн, мультимедіа.

Свої роботи на виставці представляла й мисткиня-вінничанка Дарія Альошкіна, яка нині проживає у Львові.

"Тема виставки дуже жіноча "Ефект Хризаліди", тобто народження метелика. Нас було 8 художниць і всі везли різні види мистецтва – плетіння, живопис, також були вироби з дерева і мої витинанки. Я везла три великих паперових панно, де були зображені три жінки у трьох станах. Це жінка в коконі, яка спить, жінка, яка розкривається, і третій стан − жінка, яка вже перетворюється на метелика. Також я везла величезного золотистого метелика. Це була інтерактивна робота, бо відвідувачі могли ставати на її тлі і робити селфі з крилами", – розповіла мисткиня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme