UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Долю Бузького Гарду вирішать на громадських слуханнях

Продовження боротьби за збереження останніх історичних ландшафтів Вольностей Запорозьких - Центру Буго-Гардівської паланки

Долю Бузького Гарду вирішать на громадсь…

Екологи знову б'ють на сполох – південноукраїнські енергетики об'явили проведення громадських слухань щодо збільшення рівня води Олекандрівського водосховища до проектної позначки 20,7 м. Про це у "Фейсбуці" написав Василь Селявін, повідомляє Depo.Миколаїв.

Він зазначає, що отримав тривожного листа від археолога інституту археології України Миколи Товкайла, який зазначив, що активна фаза процесу обговорення розпочинається 12 січня і триватиме до 3 березня 2017 року.

Археолог зазначає, що зараз боротьба за збереження останніх історичних ландшафтів Вольностей Запорозьких - Центру Буго-Гардівської паланки вже на останній фазі: "Ми будемо реагувати. Однак, у мене немає жодних сумнівів того, що все буде вирішуватися на рівні місцевих громад. Тільки вони здатні зупинити це божевілля", впевнений Товкайло.

Свою точку зору, щодо необхідності підвищення рівня водосховища представники "Южно-Української атомної електростанції" висловили у місцевій газеті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme