UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чому не можна відзначати 40 років

День народження наголошується лише раз на рік, тому його так чекають і так любить багато хто

Чому не можна відзначати 40 років…

Причин не святкувати 40-річчя - кілька, і їх називали ще наші предки, пише Depo.Закарпаття.

- З давніх часів вважається, що число 40 несе в собі якусь таємничість і негативну енергію. Пригадаєте хоч би про поминання, які проводять на 40-й день після смерті людини. Так от в західній і східній магії 40 – це число смерті! Про це ж говорять карти ТАРО.

- Число 40 часто згадується в Біблії. Протягом 40 років єврейський народ поневірявся по пустелі. Ісус після того, як був охрещений, теж 40 днів знаходився в пустелі. Пустеля асоціюється із смертю, що знову підтверджує негативне значення числа 40. Впродовж 40 днів був великий потоп і ті ж 40 днів жінка, що народила, проходить очищення.

- Перераховувати дивні забобони можна нескінченно. Але зрозуміле одне, і міфологія, і Біблія говорять про те, що число 40 має погану репутацію. Саме тому не можна відзначати день народження в 40 років. Відзначаючи даний ювілей, ви, ваша сім'я і друзі можуть ризикують заробити масу неприємностей в найближчому майбутньому.

- Шамани деяких африканських племен пояснюють свою відмову від святкування 40-ліття тим, що в цьому віці чоловік вмирає душею. До речі, смертність у них саме після 40 років дуже висока. Хоча все це можна списати на відсутність гігієни і високий відсоток різних захворювань.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme