UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чим живе найгарячіша у світі жінка-пожежник: відверті фото в бікіні, підйом вантажівок та тренажерка

Найгарніша жінка-пожежник Гунн Нартен живе у Норвегії 

Чим живе найгарячіша у світі жінка-пожеж…

Про це повідомляє Depo.ua.

30-річна Гунн Нартен протягом багатьох років мріяла про роботу пожежником. І, жінці вдалося задовольнити власні амбіції, ставши професійним пожежником. Окрім гасіння пожеж, Гунн є персональним тренером і допомагає усім охочим стати більш стрункішими та витривалішими.

Завдяки постійним тренуванням мешканка Норвегії стала такою сильною, що може винести з пожежі не тільки людину, сейф чи, наприклад, пральну машинку, а й вантажівку. Так, ця неперевершена красуня може підняти пожежну машину, на якій їздить на гасіння пожеж.

Попри те, що жінка-пожежник повний день працює на основній роботі, після цього вона йде до тренажерної зали, як і у вихідні дні. Але не забуває Гунн і про себе. У вільні від роботи дні жінка вбирається у сукні та спідниці, вдягаючи високі підбори, для того, щоб відчувати себе більш жіночною. Адже Нартен постійно працює у компанії чоловіків і забуває про своє жіноче "я".

За словами жінки, співробітники ставляться до неї з повагою, але це зовсім не впливає на їхні робочі стосунки. Щоб відчувати себе на рівні з чоловіками, пожежниця активно тренується, адже не хоче поступатися чоловікам ні в чому.

Свій Instagram Гунн Нартен створила не так давно, але за короткий проміжок часу в неї з'явилося 55 тисяч дописувачів, які затамувавши подих, слідкують за життям цієї відважної та сексуальної пожежниці.

Особливою популярністю користуються фото жінки-пожежника у бікіні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme