UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізький губернатор найняв київського піарника, - ЗМІ

Новостворений Департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю ЗОДА очолить Олег Макаревич

Запорізький губернатор найняв київського…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Правда.

Олег Макаревич вже прибув до Запоріжжя і познайомився з новим місцем роботи і колегами.

Як зазначено на сторінці Макаревича у "Фейсбуці", він засновник в столичній продакшн-студії MGA Media production, що спеціалізується на створенні відеоконтенту. У портфоліо компанії здебільшого рекламні ролики підприємств і турнапрямів, як то Грузії і Туреччини. Є навіть стрічка про авторську методику голодування.

Нагадаємо, що 26 грудня 2016 року губернатор Костянтин Бриль своїм указом ліквідував управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю, функції якого будуть передані створюваному Департаменту.

Видання зазначає, що співробітники скасованих управлінь збережуть робочі місця і посадові обов'язки в ЗОДА. Леван Шишинашвілі як і раніше відповідатиме за зв'язки зі ЗМІ, а Олександр Зубченко - за внутрішню політику. Але обидва тепер працюватимуть під керівництвом Олега Макаревича.

"Вся ця піраміда, в свою чергу, буде підпорядкована безпосередньо губернатору, а завдання, які ставляться перед новою структурою, - не тільки формування іміджу президентської вертикалі влади в регіоні, а й підготовка до виборів", - повідомляє Правда.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme