UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як псевдополіцейська дурила довірливих житомирян

Жінка називалася працівницею поліції й обіцяла за винагороду "вирішити проблеми", які нібито виникли у родичів потерпілих

Як псевдополіцейська дурила довірливих ж…

Поліція затримала житомирянку, яка вдавала з себе поліцейську і оббирала довірливих земляків. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Нацполіції України.

Нині встановлено, що 40-річна жителька області причетна щонайменше до п'яти випадків шахрайства. Жінка називалася працівницею поліції й обіцяла за винагороду "вирішити проблеми", що виникли у родичів потерпілих. Триває встановлення інших учасників шахрайських оборудок.

Упродовж останніх тижнів до Житомирського відділу поліції надійшло кілька звернень від жителів обласного центру, яких ошукали за класичною схемою: телефонували незнайомці, які називались працівниками поліції, сповіщали, що син чи онук абонента потрапив у неприємну кримінальну історію і пропонували "залагодити ситуацію" за певну суму грошей.

Шахрайка приходила до житомирян додому або призначала зустрічі на вулиці і забирала їхні заощадження і навіть мобільні телефони. Уночі 25 січня схожа історія сталась з 75-річною житомирянкою. Жінка, віддавши гроші за уявний порятунок онука, все ж зателефонувала йому і, зрозумівши, що її ошукали, звернулась до поліції.

Поліцейські за детальним словесним портретом шахрайки затримали її і доставили до відділу поліції. Зловмисниця виявилася 40-річною жителькою Бердичівського району. У неї вилучили низку речових доказів.

Триває подальше розслідування. Відповідно до законодавства жінці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme