UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці маршрутка врізалась у вантажівку. П'ятеро травмованих

ДТП сталось на вулиці Гліба Успенського 

У Вінниці маршрутка врізалась у вантажів…

П'ятеро пасажирів маршрутки потрапили до лікарні у Вінниці після зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою. Про це з посиланням на прес-службу обласної поліції повідомляє Depo.Вінниця.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Гліба Успенського. Попередньо встановлено, що 38-річний водій маршрутного таксі, рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з вантажним автомобілем "ГАЗ".

В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали п'ятеро пасажирів маршрутного таксі, трьох з яких, після огляду лікарів відпустили додому. Водії транспортних засобів не постраждали. Поліція встановлює причини автопригоди.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme