У Полтаві збираються ліквідувати відповідальне за стан доріг комунальне підприємство

Питання щодо ліквідації комунального підприємства буде винесено на сесію міської ради, що відбудеться 31 січня

У Полтаві збираються ліквідувати  відпов…

26 січня на засіданні постійної комісії Полтавської міськради з питань економічної політики, комунальної власності, бюджету та фінансів розглядалося питання про припинення діяльності КП "ПМШЕД" шляхом його ліквідації, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Громадське ТБ.Полтава.

Доповідачем з з цього питання був заступник міського голови з питань ЖКГ Олексій Чепурко.

Перед доповіддю слово взяв депутат міської ради Олександр Шамота та повідомив, що на його думку, влада навмисне "вбиває" власне комунальне підприємство.

Якби сказали, що підприємство було дієве, прибуткове та на ньому все було гаразд, а тут раптом виникло питання про його ліквідацію, але ви чудово знаєте що "пацієнт" був смертельно хворий. Я не буду розказувати довгу історію про розкрадання, про винесення палива з підприємства його працівниками. Про те, як минулої зими депутати та активісти вимушені були їздити за трактористами, щоб вони не пили та не спали на роботі. Нам зараз необхідно прийняти рішення, що підприємство вмерло. А "вбивати" його почали вже дуже давно, і Ви прекрасно це знаєте",- відповів на ці закиди Олексій Чепурко.

"Ваш колега Юрій Кропивка, який є зараз директором цього підприємства повинен був контролювати роботу підприємства і слідкувати зо його нормальним функціонуванням. Щодо розкрадання та пияцтва. Я з цим погоджуюсь, але контролювати це повинен був фаховий спеціаліст. Мені пропонували цю посаду (посаду директора КП "МШЕД"), але я не є фаховим спеціалістом в дорожньо-будівельній сфері. Так, пацієнт був хворий, можливо тяжко хворий. Але ви його добили", - заявив Олександр Шамота.

Питання щодо ліквідації комунального підприємства буде винесено на сесію міської ради, що відбудеться 31 січня.

.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme