UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Маріуполі двом чоловікам загрожує по 7 років тюрми за побиття поліцейського і військового

Маріупольська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальні акти відносно двох осіб, які вчинили злочини проти працівника правоохоронного органу та військовослужбовця

Як повідомляє прокуратура Донецької області, обидва правопорушення сталися на початку січня цього року, передає Depo.Донбас.
Так, молодий чоловік, будучи у стані алкогольного сп'яніння, знаходячись в маршрутному автобусі, почав висловлювати невдоволення в адресу працівника поліції, який був одягнений у формений камуфляжний одяг з розпізнавальними знаками. Після цього, вийшовши з автобусу, правопорушник побив поліцейського.
Його дії було кваліфіковано за ч.2 ст. 345 КК України (насильство щодо працівника правоохоронного органу).
У цей же період, знаходячись в Кальміуському районі м. Маріуполя, інший маріуполець, також перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, під час вчинення хуліганських дій, застосовуючи ніж, погрожував вбивством військовослужбовцю Збройних Сил України.
Йому інкриміновано 2 статті Кримінального кодексу України, а саме: ч.4 ст. 296 (хуліганство) та ч.1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України.
Обох правопорушників відразу затримали. Наразі досудові розслідування завершені, обвинувальні акти прокуратурою скеровані до суду для розгляду по суті. Санкції статей, за якими судитимуть чоловіків, передбачають покарання у вигляді від 3 до 7 років позбавлення волі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme