UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві чоловік та дружина придумали "бізнес" – грабували квартири

Поліції вдалося затримати подружжя домушників і тепер вирішується, що з ними робити

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, поліцейські у будинку на вул. Петра Запорожця звернули увагу на підозрілих осіб: жінка залишилася чекати біля першого під'їзду, чоловік зайшов до четвертого, за кілька хвилин вийшов, подивився навкруги і зайшов знову. Ще за десять хвилин підозрілий чоловік вийшов на вулицю і попрямував до жінки. Поліцейські заглянули у парадне - на першому поверсі вхідні двері квартири мали зламані замками. Правоохоронці відразу зупинили чоловіка, а згодом і його спільницю.

У зловмисника із кишені штанів вилучили ювелірні прикраси, з-під куртки – ноутбук. Також він мав набір інструментів: викрутки, ключі, відмички…

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала правопорушення. Згодом, під час впізнання вилученого, 28-річний господар помешкання впізнав власне майно: ювелірні вироби та комп'ютерну техніку.

40-річного чоловіка – громадянина іншої держави - затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо його арешту. Його 35-річну дружину-киянку, яка розповіла, що не знала, чим він займається, відпустили під особисте зобов'язання.

Раніше іноземець притягувався до кримінальної відповідальності у Подільському районі Києва за квартирну крадіжку, незаконне позбавлення волі та вимагання.

Тепер подружжю світить від трьох до шести років за гратами.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme