UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Суд знову переніс апеляцію стосовно арешту Єфремова

Апеляційний суд в черговий раз переніс апеляцію на арешт екс-нардепа та керівника фракції Партії регіонів у парламенті Олександра Єфремова

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Засідання по справі Олександра Єфремова, власне розгляд скарги його захисту, знову перенесли. На цей раз з-за того, що головуючий суддя по справі перебуває на лікарняному. З датою нового засідання ще не визначилися. Таким чином скаргу захисту Єфремова, апеляцію на рішення суду попередньої інстанції про продовження йому терміну тримання під вартою, переносять восьмий раз", - сказав кореспондент.

Раніше Старобільський районний суд Луганської області продовжив Олександру Єфремову арешт до 17 березня.

Нагадаємо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Також Єфремова звинувачують у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, вчинені особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, що призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному та інше сприяння створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України); державну зраду (ч. 1 ст. 111 КК України).

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme