Суд над екс-заступником мера Кривого Рогу перенесли через щеплення

Суд перенесли через відсутність підозрюваної Шеремет, яка не з'явилася через щеплення своєї 2-місячної дитини

Суд над екс-заступником мера Кривого Рог…

Про це повідомляє 0564,передає Depo.Дніпро.

26 січня в Дзержинському районному суді Кривого Рогу відкрилося судове засідання з розгляду справи екс-заступника міського голови Олександра Світличного, якого звинувачують в тому, що його дії завдали збитків державі на суму 3 млн 800 тис. грн.

У справі проходять декілька обвинувачених. В судове засідання прибули обвинувачені Світличний, Шаповалова, але не з'явилася обвинувачена Шеремет. Її адвокат в суді пояснив, що підзахисна не з'явилася на судове засідання бо саме сьогодні її 2-місячній дитині роблять щеплення, від якої може піднятися температура у малюка. Так як немовля на грудному вигодовуванні, мама не могла його залишити і прийти на суд.

Також на суд були викликані свідки, але почувши про відсутність однієї з обвинувачених, почали розходитися. Ні потерпіла сторона, ні прокурор не заперечували, тому суд прийняв рішення перенести слухання на 17 січня 2017 року на 11:30.

Нагадаємо, Олександр Світличний, перебуваючи на посаді заступника мера Кривого Рогу, використовуючи злочинну схему з організації поставок в установи міста фальсифікованої продукції, завдав збитків державі на суму майже 3 млн 800 тис. грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme