Спостерігачі ОБСЄ розповіли, як загинув мирний житель на Луганщині

Спостерігачі ОБСЄ уточнили повідомлення про загибель мирного жителя в підконтрольному "ЛНР" селі Довге, де побачили згорілий дотла автомобіль з тілом чоловіка всередині

Як передає Depo.Донбас, про це йдеться у в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Повідомляється, що спостерігачі не виявили осколкових пошкоджень і відзначили, що кузов автомобіля був цілий. На дорозі поруч з автомобілем не було значних слідів горіння, зокрема, від автомобільних покришок. Також на місці події не було битого скла.

Зазначається, що член "ЛНР" показав спостерігачам металевий фрагмент і заплутаний мідний дріт. За його словами, це були залишки протитанкової керованої ракети, яку він витягнув з автомобіля. Наявність дротів в автомобілі відзначено не було.

"Жінка, що знаходилася на місті пригоди і представилася дружиною загиблого, повідомила команді СММ, що чоловік щодня їздив по цій дорозі, і що в той день він їхав за покупками в інший населений пункт", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місія зафіксувала воронку приблизно в 200 м на південь від згорілого автомобіля. За оцінкою спостерігачів, воронка виникла, щонайменше, кілька днів тому в результаті розриву снаряда з невстановленої системи озброєння, випущеного з північного напрямку. Перебуваючи там же, СММ чула три вибухи невизначеного походження в 1-2 км до захід-північний захід.

Нагадаємо, що раніше бойовики повідомили про загоряння автомобіля в результаті прямого попадання боєприпасу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme