У Казахстані встановили ліміт швидкості в сексі

Союз мусульман Казахстану і Мусульманський комітет з прав людини в Центральній Азії доповнили заборону Духовного управління мусульман Казахстану на сурогатне материнство своїми рекомендаціями щодо статевого життя подружжя

Про це повідомляє прес-служба СМК, передає Depo.ua з посиланням на NUR.KZ.

Рекомендації стосуються таких питань, як, наприклад, швидкість руху подружжя і інтимні пози під час сексу, а також використання вібраторів.

"Чоловічий статевий член не є предметом торгу, який можна продати, надати в оренду, залишити в якості застави. Його не можна використовувати в якості флагштока, підставки, кийка, свистульки або брандспойта", - заявили в СМК.

Відзначається також, що заборонено "використовувати жіночі геніталії як авоськи, шкатулки, мишоловки, сейф або гаманець".

При цьому подружжю не рекомендується вдаватися під час статевого акту до вібраторів, подовжувачів, стимуляторів, стабілізаторів і інших пристосуваннь.

У Союзі мусульман Казахстану вважають, що "чоловік повинен задовольнятися розмірами і потенцією, які даровані йому від народження".

"Жінкам забороняється використовувати під час статевого акту спіралі, пружини, засувки, клямки, які ускладнюють проникнення чоловіка і зачаття дитини", - додали в СМК.

Крім того, під час сексу чоловік і дружина повинні використовувати одну позу.

"Швидкість руху під час сексу не повинна перевищувати 3 м/сек, якщо подружжя знаходиться в населеному пункті. За його межами можна розігнатися до 5 м/сек, але не більше того", - заявили в Союзі мусульман.

І нарешті, під час інтиму забороняється приймати їжу, читати книги, газети, молитися, дивитися телевізор, розмовляти по телефону, чхати, кашляти, сякатися, випорожнюватися, грати в азартні ігри.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme