Семенченко анонсував блокаду ще двох залізничних напрямків на Луганщині

Очікується блокування ще двох залізничних напрямків у Луганській області в рамках торгової блокади окупованих територій

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив народний депутат України від фракції "Самопоміч" Семен Семенченко, передає Depo.Донбас.

"Ще залишаються дві "гілки", ветерани планують, якщо вони будуть підтримані суспільством, якщо приїдуть добровольці, сьогодні очікується заблокувати і їх", - сказав Семенченко.

Нардеп також відреагував на повідомлення голови Луганської ВЦА Юрія Гарбуза, який написав на своїй сторінці в Facebook, що учасникам блокади офіційно пропонували стати спостерігачами на всіх залізничних пунктах пропуску вантажів.

"Справа в тому, що учасники блокади ніколи в очі ніколи не бачив Гарбуза. він ніколи не приїжджав до них і всі свої заяви почав робити після початку блокади, я так розумію, через ЗМІ. ... Вести політику у Facebook - це не дуже добре, тому що якщо ти губернатор прифронтовій області, ти можеш приїхати на місце блокади. Ніхто з чиновників Луганської ВЦА і губернатор туди не приїжджали", - відзначить нардеп.

Також Він спростував інформацію про те, що учасники блокади, нібито зупиняли порожні вагони йдуть на окуповану територію.

"Ця інформація не відповідає дійсності, вона є черговим обманом українців. Ветерани зупинили не порожні вагони, вони зупинили 12 складів за день з 60 вагонів. Це те, що йшло з цього перегону. Це метал, ліс, руда, кокс, сірчана кислота. 800 вагонів фінансування тероризму! Після того, ввечері відправили, вже знаючи, що там знаходяться люди, склад з порожніми вагонами, таранить цю блокаду", - сказав він.

Нагадаємо,

Нагадаємо, 25 січня народний депутат Наталія Веселова повідомила про заблокування руху вантажного потяга, що везе вугілля з непідконтрольної території на Луганську ТЕС у Щасті.

Вона зазначила, що якщо вугілля не потрапить на ТЕС через 25 днів ТЕС припиняє свою роботу, і такі міста як Сіверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Щастя та інші, залишаються без енергопостачання.

Повідомлялося, що заблокована одна ділянка залізниці Луганськ - Лисичанськ - Попасна біля Гірське-Золоте.

Згодом блокувальники заявили про перекриття станції Світланове в Луганській області.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme