Садовий пояснив, що йому заважає вирішити проблему із сміттям

Мер Львова хоче отримати ділянку на території області

Сьогодні відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо вивезення твердих побутових відходів у Львові, за участю Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Під час засідання міський голова Андрій Садовий наголосив, що для вирішення проблеми з твердими побутовими відходами міста необхідна земельна ділянка для будівництва заводу з переробки ТПВ.

"Нам потрібен новий полігон. І я вітаю ініціативу обласної адміністрації стосовно ділянок, які передбачають розміщення сміттєпереробних комплексів з існуючими полігонами. Якщо б була можливість з цих трьох ділянок одну, а саме ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств – Яворівського ДГХП "Сірка", передати для міста Львова, я був би щиро вдячний. Тому, якщо б була виділена земельна ділянка з усіма необхідними документами, також ще й долучилося Міністерство екології – ми б вирішили проблему з твердими побутовими відходами у Львові", - наголосив під час засідання мер Львова Андрій Садовий.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme