UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура утвердилася у "гранатній" версії третього сумського вибуху

На місці знайдено чеку та осколки

Прокуратура розглядає у якості основної вибух гранати у будинку на Холодногірській у Сумах, повідомляє Depo.Суми.

Нагадаємо, 26 січня 2017 року, близько 22 год. 20 хв. із зовнішньої сторони дев'ятиповерхового будинку по вул. вул. Холодногірська, б. 33/1 в м. Суми вибухнув газопровід.

Встановлено, що вдень саме в цьому місці працівниками Приватного акціонерного товариства "Сумигаз" проводились роботи по встановленню вузлу обліку газу, зокрема обладнано вузол металевим захисним щитом для газового лічильника. Газ до вказаного вузлу не подавався.

У ході огляду місця події та прибудинкової території виявлено чеку та металеві осколки. Постраждалі від наслідків вибуху відсутні. Будинок та його конструкції не пошкоджені. Попередня версія – причиною вибуху став вибуховий пристрій.

Вказані відомості 27 січня 2017 року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією – ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) КК України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено групі слідчих Сумського відділу поліції ГУ НП в Сумській області. Процесуальне керівництво здійснює група прокурорів Сумської місцевої прокуратури

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme