UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура Миколаєва перевірить діяльність місцевої екоінспекції

У міського голови є підозра, що в інспекції щось коїться "нечисте", про це свідчать суми надходжень до бюджету 

Прокуратура Миколаєва перевірить діяльні…

Діяльністю екологічної інспекції Миколаєва займатиметься прокуратура. Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 27 січня, повідомляє Depo.Миколаїв.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Олександр Герасіменя розповів, що екологічна інспекція відмовилася шукати винних у забрудненні нафтопродуктами території біля гаражів у Заводському районі.

Крім того міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що нещодавно зустрічався з міністром екології Остапом Семераком, який розповів багато цікавих фактів про роботу екоінспекції Миколаєва:

"За 2015 рік надходження з екологічного фонду до бюджету становили 571 тисяча гривень, за 2016 рік - 689 тисяч, тобто на якихось 100 тисяч ми отримали більше. Крім того в екологічних фонд надходять кошти від стягнень. У 2015 році надійшло до бюджету Миколаєва 1 мільйон 220 тисяч гривень, а у 2016 році 290 тисяч. Класно працюють! Я сподіваюся, що прокуратура зацікавиться, що вони там роблять", - зазначив мер.

В свою чергу представник прокуратури, який був присутнім на виконкомі, пообіцяв взяти під контроль питання щодо перевірки екологічної інспекції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme