UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Про інтимні стосунки Джолі та Пітта знімуть кіно

Доки актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт приховують причину розлучення, голлівудські митці знімають фільм зі своєю версією прични розриву голлівудської пари

Про інтимні стосунки Джолі та Пітта знім…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Daily Mail.

Історія кохання, відносини і розбіжності, які призвели до розлучення, збираються показати на великому екрані в новій стрічці. Над сценарієм буде працювати письменник і публіцист Ян Гальперін - автор скандального бестселера 2009 року "Бранджеліна", в якому він передбачив розлучення акторів.

Письменник і режисер планує випустити викривальний документальний фільм про історію Бреда і Анджеліни. Гальперін також упевнений, що Джолі і Пітт розлучилися за рік до офіційної заяви про своє розлучення. Відзначимо, що голлівудські зірки часто вдаються до такого трюку, щоб відвадити від себе настирливих папараці в найскладніший момент життя.

Близьке до творців фільму джерело відкрило завісу таємниці нової стрічки.

"Це фільм про Бреда і Анджеліну, і в ньому відкриється багато секретів. Ян простежив за кожною дрібницею в цій історії і тепер готовий розповісти всьому світу про реальні причини їхнього розлучення. Його команді також вдалося дістати деякі ексклюзивні кадри з інтерв'ю акторів, які ще ніхто ніколи не бачив ".

Обіцяють, що фільм буде рясніти інтимними сценами. Поки невідомо, кому довірять втілити Анджеліну Джолі і Бреда Пітта в кінострічці.

Фільм буде називатися "Зламані: неймовірна історія Бранджеліни" (Broken: The Incredible Story of Brangelina). Стрічка буде транслюватися по ТБ після того, як права на неї придбає корпорація Content Media Corporation.

Нагадаємо, біологічна мати дитини Джолі і Пітта зажадала спілкування із своєю донькою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme