UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Після ночі кохання жінка "обчистила" свого знайомого

У чоловіка "подруга" викрала кредитну картку, а пізнціше з його банківського рахунку зняли 2200 гривень

Після ночі кохання жінка "обчистила" сво…

До Новобузького відділу поліції звернувся 38-річний чоловік, який повідомив, що став жертвою крадійки, яку сам запросив додому. Зі слів потерпілого правоохоронцям стало відомо, що напередодні вечері він відпочивав у розважальному закладі, де зустрів наглядно знайому. Провівши разом вечір, чоловік запропонував дівчині "продовжити" розваги, але вже в нього вдома. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Вранці "подруга" пішла, а через певний час домовласнику надійшло смс-повідомлення про те, що з його банківського рахунку знято 2200 гривень. Розгубившись, заявник почав шукати картку. Переглянувши всі можливі місця, де вона повинна була знаходитись, чоловік зрозумів, що її поцупила "гостя", про що він і повідомив до поліції.

Правоохоронці встановили місцезнаходження жінки. 34-річна місцева мешканка зізналась у скоєному і розповіла, що, побачивши банківську картку у гаманці домовласника та маючи потребу у грошах, вона вирішила скористатись такою нагодою. Дочекавшись, коли чоловік відволікся, зловмисниця непомітно витягнула бажану річ та поклала до своєї сумки. Вранці, як ні в чому і не бувало, дівчина, попрощавшись із домовласником, пішла у своїх справах, зняла кошти з картки й навіть встигла їх витратити.

Слідчим відділенням підрозділу розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Зловмисниці оголошено про підозру. Тривають слідчі дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme