UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Оподаткована нерухомість принесла в бюджети Хмельниччини майже 40 мільйонів гривень

Сума сплати за нерухоме майно минулоріч принесла вдвічі більшу суму

Оподаткована нерухомість принесла в бюдж…

Місцеві бюджети Хмельниччини за рахунок оподаткування нерухомості поповнились на 37 мільйонів гривень, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДФС області.

"Минулоріч завдяки сплаті податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, місцеві бюджети Хмельницької області отримали 37,4 мільйона гривень. У порівнянні з 2015 роком рівень сплати зріс вдвічі, - кажуть податківці. - Показово, що більшу частину відрахувань податку на нерухомість забезпечили підприємства та установи краю - понад 77%"

Фізичні особи поповнили місцеві бюджети на 8,7 мільйона, як правило, сплачуючи податок за об'єкти нежитлової нерухомості.

Торік фізичним особам фахівці фіскальної служби Хмельниччини сформували та надіслали понад 50 тисяч податкових повідомлень-рішень про сплату податку на нерухоме майно, що й забезпечило відповідний результат.

У 2017 році згідно із внесеними змінами до Податкового кодексу України вдвічі зменшилися ставки податку - відтепер для об'єктів житлової або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, її розмір не перевищує 1,5% від мінімальної заробітної плати за 1 квадратний метр бази оподаткування. До прийняття змін ставка не перевищувала 3%.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme