Офіцерові одеської частини оголосили підозру у вбивстві солдата з Львівщини

Обвинувачення чоловікові висунули ще в грудні. Проте, прокуратура про це не повідомляла ЗМІ, оскільки слідство ще триває

Одному з офіцерів військової частини в Одесі оголосили про підозру у побитті 25-річного контрактника Володимира Коломаза із Сокальського району Львівської області, через що той помер, пише Depo,Одеса з посиланням на "ZAXID.NET".

"Справу розслідують і наша сім'я тримає це на контролі. Одному з офіцерів, вищому за рангом від мого сина, оголосили про підозру", - зазначила мати загиблого Оксана Коломаз.

Обвинувачення чоловікові висунули ще в грудні. Проте, прокуратура про це не повідомляла ЗМІ, оскільки слідство ще триває.

"Підозру оголосили лише одному військовослужбовцеві, в діях якого встановлено склад злочину. Однак ми продовжуємо перевіряти всі факти та наявні у нас дані, аби встановити, чи ще хтось з військових брав участь у побитті Володимира Коломаза, що спричинило його смерть. Якщо такі особи будуть встановлені, їм також оголосять про підозру", - зазначила речниця Військової прокуратури Південного регіону України Яна Стекачова.

Обвинуваченому оголосили про підозру за ч.2 ст.121 ККУ ("Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть") та ч.2 ст.404 ККУ ("Опір начальникові, а також іншій особі, що виконує покладені на неї обов'язки з військової служби, вчинені групою осіб, або із застосуванням зброї, або такі, що спричинили тяжкі наслідки").

Нагадаємо, що в Одесі помер військовослужбовець зі Львова, якого побили товариші по службі.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme