Незадовго до смерті Болотов зустрічався з кураторами

Свідком останніх хвилин життя першого ватажка терористичної "ЛНР" Валерія Болотова була його дружина, яка згадала, що покійний зустрічався зі своїми кураторами

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на "Діалог".

Причину смерті екс-лідера "республіки" поки не називають. За одними даними - Болотов помер у своїй московській квартирі, за іншими - смерть наздогнала терориста в шикарному особняку в Підмосков'ї, який Болотов відразу почав будувати після втечі з Луганська в 2014 році. Де були в момент смерті Болотова його діти не відомо.

За словами дружини Болотова, терорист відчув себе погано раптово. До цього кілька днів бойовик ходив в пригніченому і похмурому настрої, мало спілкуючись з близькими.

Останні місяці Болотов різко критикував Плотницького, кажучи про те, що той не займається "республікою", а тільки збагачує свою кишеню, прибирає неугодних і грабує населення. Також дружина Болотова розповіла, що терорист збирався в поїздку в "ЛНР", але тепер його плани вже ніколи не збудуться.

"Незадовго до смерті він зустрічався з якимись кураторами, після зустрічі замкнувся в собі. Не виключено, що на цій зустрічі Болотову могли щось підсипати в напої або їжу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, стало відомо, що раптово помер перший ватажок "ЛНР" Валерій Болотов

Нагадаємо, російський адвокат Марк Фейгін вважає, що слідом за екс-керівником незаконної організації "ЛНР" Валерієм Болотовим помруть інші представники незаконних організацій "Л-ДНР" - Олександр Бородай та Ігор Гіркін.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme