UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Наркотики і арсенал зброї: Житель Миколаївщини показав своє "добро"

Чоловіка, у якого вилучено багатий "асортимент" зброї та запали до тротилових шашок, взято під варту

Наркотики і арсенал зброї: Житель Микола…

24 січня правоохоронці у рамках розслідування кримінального провадження провели санкціонований судом обшук домоволодіння одного з мешканців Єланецького району, під час якого викрито цілий арсенал зброї. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Зокрема, вилучено підствольний гранатомет, автомат калібру 5.45 мм, пістолет "МР654 Cal. 4.5 мм", револьвер, 5 тротилових шашок, понад 300 набоїв різного калібру, частини ударно-спускового механізму та стволів зброї, глушник до автомату, оптичний пристрій, три магазини до автомату, запали до тротилових шашок в кількості 4 штук з вогнепровідним шнуром.

Окрім того, вилучено велику кількість наркотичних засобів - 22 упаковки від насіння коноплі, 9 ємкостей з насінням сіро-зеленого кольору, 160,4 гр канабісу, 9 банок з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, 8 полімерних пляшок різного об'єму з насінням сіро-зеленого кольору, 5 металевих сит з нашаруванням речовини рослинного походження зеленого кольору.

На даний час власнику вилученого майна попередньо повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.309 та ч.1 ст.263 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи переселання наркотичних засобів, прсихотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), та обрано запобіжний захід вигляді тримання під вартою.

У рамках розслідування перевіряються версії щодо можливого збуту підозрюваним наркотичних речовин та зброї, а також з'ясовується його причетність до диверсійної діяльності. Досудове розслідування триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme