На зубах росіян викарбують розмову Трампа з Путіним

Росіянам пропонують керамічні зубні коронки, на яких зображені портрети президентів США та Росії 

На зубах росіян викарбують розмову Трамп…

Таке ноу-хау запропонував головлікар однієї з російських клінік, стоматолог Лев Левченко, передає Depo.ua з посиланням Life.ru.

"Коронки-реставрації виконані з цільної кераміки. Виготовили за 10 днів. Замальовки на кераміці робив художник, після чого на поверхню кераміки нанесли стоматологічну глазур, якою покриваються всі коронки. Далі заготовка запікається в стоматологічній печі. Кожен такий зуб обійшовся в 1000 євро", - розповів стоматолог.

За його словами, коронку з Трампом і Путіним вже виготовили для одного з клієнтів клініки. "Зазвичай пацієнти просять намалювати собі букву або ім'я на задній стороні зубів, деколи - автограф лікаря. На передніх зубах ніхто не малює, а раніше була мода вставляти діаманти в куточки", - розповів Левченко.

Сам клієнт, який замовив унікальну коронку, зізнався, що поважає Трампа і Путіна. "Навіщо замовив малюнок? Просто поважаю їх і все. Санкції коли пом'якшать, в моєму бізнесі та інших легше має бути. Дозволив лікарю похвалитися роботою, він сказав, що на сайті повісить", - розповів росіянин.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ повідомили, що перша телефонна розмова президентів США та Росії відбудеться 28-29 січня.

Згодом у Кремлі уточнили, що розмова відбудеться 28 січня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme