UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині у пластмасових чанах "хімічили" елітний алкоголь

Пдіробки на дорогу горілку робили в підпільному цеху під Могилевом-Подільським 

На Вінниччині у пластмасових чанах "хімі…

У Могилів-Подільському районі місцеві "ділки" виготовляли та намагались продати самопальну горілку під виглядом дорогих світових алкогольних брендів. Про це з посиланням на прес-службу Прокуратури Вінницької області повідомляє Depo.Вінниця.

Підпільний цех у приватному будинку організували троє чоловіків. У пластмасових тисячалітрових чанах змішували воду з етиловим спиртом, а для смаку та кольору додавали оцет, лимонну кислоту та цукор.

У подальшому "самопал" розливали у пластикові трилітрові пакети та розміщували в упаковки із зображенням іноземних торгових марок "Jelzin Vodka", "Finlandia" та "Absolut", надаючи їм вигляд товарної продукції, яка ніби-то виготовлена в заводських умовах.

В ході розслідування правоохоронці виявили та вилучили понад 5 тисяч літрів фальсифікованої горілки. Як зазначають у прокуратурі, увести в обіг свою продукцію чоловіки не встигли.

Наразі трьом затриманим учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів) та ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг) КК України. Покаранням за це передбачений штра у розмірі до 255 тисяч гривень.

Після ознайомлення підозрюваних з матеріалами провадження, обвинувальний акт щодо них буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme