UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині п'яний водій збив візочок із восьмимісячним малюком

Дитина не постраждала

На Сумщині п'яний водій збив візочо…

Подія сталася ввечері в Шостці. Молода сім'я з двома дітьми поверталася додому, крокуючи обочиною проїзної частини. Несподівано проїжджаючий легковик перетнув зустрічну смугу, і збив дитячий візочок з 8-місячним хлопчиком, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Прибулий на місце аварії поліцейські з'ясували, що 52-річний водій автомобіля був п'яний. Цей факт підтвердив алкотестер, показавши ступінь сп'яніння чоловіка у 2,3 проміле. Самі ж пішоходи відбулися переляком та пошкодженням дитячої коляски.

Наразі автомобіль поставлений на штраф майданчик Шосткинського відділу поліції. У відношенні нетверезого водія поліцейські склали два адміністративних протоколи: за ст. 124 "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна" та ст. 130 "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції".

За скоєне чоловіку загрожує понад 10 000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme