UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині чоловіка "розвели" на авто та ледь не підстрелили

Чоловік не запідозрив поганого, коли йому запропонували обміняти його старе авто на більш дороге без докуметів та доплати

На Миколаївщині чоловіка "розвели" на ав…

До поліції звернувся 25-річний мешканець Нової Одеси із заявою про те, що вночі невідомі, застосувавши фізичну силу та зброю, незаконно заволоділи його автомобілем Hyundai-Coupe. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Зі слів потерпілого, напередодні він та мешканець Вознесенська обмінялись авто. Заявник розмістив оголошення про продаж своєї машини в інтернеті, та клієнт знайшовся майже одразу. Чоловік запропонував в обмін на стару "Хонду" постраждалого свій Hyundai-Coupe. Потерпілий погодився, не роздумуючи, вважаючи пропозицію безсумнівно вигідною, а клієнта - простаком.

Бажання стати власником омріяного авто, при цьому, не витрачаючи на нього кошти, з пояснень мешканця Нової Одеси, затьмарило його здоровий глузд. Молодик навіть не запідозрив нічого, коли дізнався, що машина без документів, його не збентежив той факт, що ключ від замка запалювання він отримав в одному екземплярі, і не виникли підозри, що день обміну "випадково" був обраний вихідним: коли було неможливо перевірити автомобіль у відповідних базах даних. Незнайомець "авторитетно" запевнив, що з авто усе гаразд, хоча він втратив на нього документи, та зазначив, що проблем із їхнім відновленням взагалі не бачить. На цьому водії і порозумілись. Обмінявшись номерами мобільних, вони розійшлись кожний з "новою" машиною.

Через певний час потерпілому зателефонував екс-власник його нового авто та запитав, чи залишились у нього якісь запчастини до його колишньої машини. Хлопець відповів, що дрібні деталі у наявності є, і він готовий їх віддати. Водії зустрілись вдень, а вже увечері на постраждалого "чекали" неприємні події.

Зі слів заявника, він, припаркувавши автомобіль у центрі Нової Одеси, вийшов з салону авто. Зненацька до нього підбігли невідомі та почали лупцювати. Діставши зброю, злочинці вимагали віддати машину. Побоюючись за своє життя, хлопець вирвався від зловмисників та став тікати, чуючи за спиною постріл.

Викрадачі втекли разом з авто, а заявник звернувся по допомогу до поліції. Цікаво, що постраждалий так і не віддав злочинцям ключ, але якимось чином вони завели машину досить швидко.

Того ж дня новоодеські оперативники розшукали усіх зловмисників. Викрадачі, віком від 17 до 31 року, перебували у м. Вознесенську. Усі четверо були затримані у порядку ст.208 КПК України та зараз знаходяться під вартою. Також у злочинців вилучили обидва автомобілі та зброю, яку направлено на дослідження.

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Тривають слідчі дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme