UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині чоловік "годував" баранів коноплею

У чоловіка відшукали вісім мішків висушених рослин коноплі та пристрій для куріння

На Миколаївщині чоловік "годував" барані…

У Миколаївській області поліцейські вилучили близько 10 кг наркозілля, вартість якого за цінами "чорного ринку" становить майже 250 тис. грн. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Правоохоронці виявили у домоволодіннях двох мешканців Баштанського району близько десяти кілограмів висушеної рослини коноплі. Наркозілля зловмисники зберігали у мішках та пакетах різного розміру. Отримавши інформації про те, що мешканці Баштанського району зберігають на територіях своїх домоволодінь наркотичні речовини, правоохоронці розпочали кримінальні провадження та провели санкціоновані судом обшуки.

В одній із кімнат домівки 40-річного чоловіка стражі порядку відшукали вісім мішків висушених рослин коноплі та пристрій для куріння. Таку знахідку правоохоронцям господар домоволодіння пояснив давньою звичкою курити канабіс.

Під час обшуку у 38-річного мешканця району, у підсобному приміщенні поліцейські знайшли висушені коноплі, що були ретельно відібрані та розфасовані у великі пакети. Поруч також знаходився пакунок із наркоречовиною, вже готовою до вживання, ваги, сито та склянка. Власник будинку пояснив, що таким чином здійснює заготівлю кормів для своїх баранів, яких і годує сухими коноплями. Також у помешканні зловмисника було виявлено та вилучено пакетик із елітним насінням коноплі, які, зі свідчень господаря, він замовляв через інтернет.

За попередніми даними, загальна кількість вилученої у обох чоловіків наркотичної речовини склала майже десять кілограмів. Наразі вилучене направлено на дослідження до експертного центру.

За даними фактами слідчим відділенням розпочато кримінальні провадження, попередньо за ознаками ч.1 ст.309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту", санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Проводяться відповідні експертизи та слідчі заходи. Встановлюються шляхи надходження до зловмисників вилучених наркоречовин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme