Луценко анонсує з березня на всіх екранах відкритий суд над Януковичем

Матеріали справи про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича вже найближчим часом передадуть на ознайомлення його захисту

Про це сказав генеральний прокурор Юрій Луценко під час зустрічі зі студентами Києво-Могилянської академії, передає Depo.ua з посиланням на "5 канал".

За його словами, судовий розгляд справи прогнозують на березень цього року.

"З березня на екранах всієї країни відкритий, неупереджений та справедливий суд над людиною, яку ми підозрюємо в скоєнні державної зради шляхом підписання листа, що дозволив Путіну ввести війська у Крим, а потім на Донбас", – заявив Луценко.

Він переконаний, що "це поставить крапку над історією диктатури, це дасть можливість конфіскувати усі багатства, які знаходяться в Україні та арештовані за кордоном".

Нагадаємо, 9 грудня 2016 року у ГПУ заявили, що екс-президент України Віктор Янукович офіційно є підозрюваним у державній зраді.

Прокурори направили повідомлення про підозру на всі відомі адреси проживання та перебування Януковича на території України і Росії, а також в Ростовський обласний суд Росії та Генпрокуратурі Росії.

Крім того, Януковича підозрюють в огранізації убивст демонстрантів на Майдані Незалежності та економічних злочинах.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme